Qui som
ANAR A LA WEB NTLADES

Ntlades és una Associació especialitzada en les Arts Escèniques, donant una gran importància al Circ i a la disciplina dels aeris.
Formada l'any 2008 a Sort, s'ha dedicat a la formació d'alumnes en les diferents tècniques circenses i en la creació d'espectacles per tal de fomentar i apropar les arts escèniques a la gent, tant de la comarca com de fora de la comarca.
 

Els membres que constituïm actualment Ntlades, son formadores de la part de les activitats de Ntlades però també realitzem les actuacions, havent sigut fins a deu membres dins d'aquest apartat, l'associació a anat patint diferents canvis dins els membres que han participat de la junta Ntlades, de les formadores que realitzen les classes o els artistes que han participat dels espectacles creats.
 
El projecte va anar sorgint al 2007 sense cap objectiu professional concret, l’únic objectiu era estar amb les amigues, entrenar, gaudir de la creació dels espectacles i apropar el món del circ a la gent del Pallars; uns objectius els quals continuen sent dels més importants.
Joana Manso la mestra de les Ntlades va arribar a Sort i va començar a fer un curs de teles acrobàtiques on ens vam apuntar algunes de les noies que actualment formen Ntlades.
A partir d'aquí tot a estat un continu d’aprenentatges en el món de les Arts Escèniques a través de cursos que realitzem per formar-nos; des d'acrobàcia, clown, teatre, aeris i també cursos encarats més a la formació d'alumnes; però sobre tot l'assaig/error de les mateixes experiències.
Dins de la creació dels espectacles, els diferents membres ens repartim les diferents comissions de treball, tots els espectacles han sorgit de la imaginació de Ntlades.
Som una associació que treballa sense una piràmide jeràrquica, cadascuna es dedica a una de les diferents comissions que hi ha o que van sorgint, tant de la part dels espectacles, organització d'esdeveniments o formació dels alumnes.

 
Actualment les activitats que realitzem són:

- Classes anuals tant d'infantil com d'adults a Sort, Esterri d’Àneu, Rialp, Ribera de cardos, La Pobla de Segur i Tremp
- Capitomba, el casal de circ que realitzem a Sort durant els mesos de Juliol i Agost.
- Cursos intensius eventuals als diferents pobles del Pallars Sobirà, Pallars Jussà i Vall d’Aran
- Diferents tallers de circ a aniversaris, colònies de circ, ...
- Organització anual del Cabaret d'Arts Escèniques que es realitza a Sort.
- Els espectacles que sorgeixen al llarg de l'any segons contractació.
 
Dins el que a nosaltres ens dediquem treballem o actuem allí on ens diguin, sobre tot dins de Catalunya, però amb moltes ganes de poder realitzar espectacles a fora.
Creiem que apropem el món del circ a la gent del Pallars amb els espectacles i els cursos que oferim, i això es el que ens impulsa a continuar tirant endavant el projecte.
 


Adreça
Associació Ntlades
Crta. d'Escos a Mencui s/n
25593 Mencui


Contacte
Mòbil: 623177317
ntladescursos@gmail.com
ntlades@gmail.com
[Web creada per Duma Next]