Qui som
ANAR A LA WEB NTLADES

Ntlades és una Associació especialitzada en les Arts Escèniques, donant una gran importància al Circ i a la disciplina dels aeris.

Formada l'any 2008 a Sort, s'ha dedicat a la formació d'alumnes en les diferents tècniques circenses, a la creació d'espectacles i a l'organització d'esdeveniments, per tal de fomentar i apropar les arts escèniques a les persones, tant de la comarca del Pallars, com de fora de la comarca.
 
Actualment, Ntlades està format per una junta amb Jurdana Erguin com a presidenta, a més tenim les nostres tècniques formades en l'àmbit circense, que executen les activitats dels cursos anuals, intensius, tallers..., també fem les creacions dels espectacles de la companyia de Ntlades i l'organització d'esdeveniments com el Cabaret d'Arts Escèniques, amb més de deu anys d'antiguitat, que se celebrà cada any a Sort.

El projecte va sorgir, sense cap objectiu professional concret, l'únic objectiu era compartir un espai on trobar-nos, entrenar i gaudir de la creació dels espectacles, per tal, d'apropar el món del circ a les persones; aquests continuen sent alguns dels nostres objectius principals, ara com ara.
Joana Masó, va ser la primera mestra de les Ntlades, ens va estar ensenyant a fer teles acrobàtiques i d'aquells anys d'apranentage, va sorgir aquest projecte, algunes d'aquelles participants continuen activament dins d'Ntlades.
A partir d'aquí tot a estat un continu d'aprenentatges en el món de les arts escèniques, a través de diferents cursos que hem realitzat per a formar-nos; però sobre tot l'assaig/error de les mateixes experiències.
Dins de la creació dels espectacles, els diferents membres ens repartim les diferents comissions de treball, tots els espectacles han sorgit de la imaginació de Ntlades.
Som una associació que treballa sense una piràmide jeràrquica, cadascuna es dedica a una de les diferents comissions que hi ha o que van sorgint, tant de la part dels espectacles, organització d'esdeveniments o formació dels alumnes.

 
Actualment, les activitats que realitzem són:
- Classes anuals tant d'infantil com d'adults a Sort, Esterri d'Àneu, Rialp, Ribera de cardos, La Pobla de Segur i Tremp
- Capitomba, el casal de circ que duem a terme a Sort durant els mesos de juliol i agost.
- Cursos intensius eventuals als diferents pobles del Pallars Sobirà, Pallars Jussà i Vall d'Aran.
- Diferents tallers de circ a aniversaris, colònies de circ...,
-
 Organització anual del Cabaret d'Arts Escèniques que es du a terme a Sort.
- Els espectacles que sorgeixen al llarg de l'any segons contractació.


Treballem o actuem allí on ens diguin, sobre tot dins de Catalunya, però amb moltes ganes de poder fer espectacles a fora.
 
 

" Creiem que apropem el món del circ a la gent del Pallars amb els espectacles i els cursos que oferim, i això és el que ens impulsa a continuar tirant endavant el projecte"
Contacte
Mòbil: 623177317
ntladescursos@gmail.com
ntlades@gmail.com


[Web creada per Duma Next]