Intensiu Juliol 2024

INTENSIU JULIOL
Aquest mes de juliol podràs realitzar l'intensiu de Corda amb Thaïs Julià en horari de 17 a 20h el dissabte i d'11 a 14h el diumenge.
El curs té una durada de 6 hores i es faran al poliesportiu els Til·lers de Sort els dies 20 i 21 de juliol per a tots els nivells, amb un mínim d'
experiència en aeris d'un any, a partir de setze anys.
Informació sobre el curs:
Intensiu de corda / Thaïs Julià
Descripció del taller: Aquest taller vol oferir noves aproximacions a la tècnica i el vocabulari artístic de l'univers de la corda llisa. El lloc de partida serà l'aprofundiment en la base tècnica -dinàmica i estàtica-, per a poder practicar un cos àgil, fort i intel·ligent a l'aire i amb l'element. Caminarem cap a trucs, caigudes i equilibris ben construïts, així com frases i transicions singulars que siguin expressives. Els continguts del taller s'adaptaran al nivell de cada participant des d'un nivell empàtic dins una metodologia de pràctica grupal. Taller dirigit a persones amb mínim 1 any d'experiència en tècniques aèries.
 
Bio Thaïs Julià:
Sóc docent de circ i investigadora i creadora especialitzada en la corda llisa. En l'àmbit de la docència, durant gairebé 10 anys he impartit classes regulars i tallers intensius en les àrees de la corda llisa, el trapezi, les teles i la creació i la composició escènica, en espais com el Grau Mig i Superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Gente Colgada, La Volta o La Bonita. A l'estranger he facilitat tallers també en festivals i seminaris, en països com Portugal, Croàcia, Sèrbia, Alemanya i Argentina. En l'àmbit artístic, investigo en la corda, el moviment, l'art de la performance i la música i sóc cofundadora de la companyia Som Noise i cocreadora de nombrosos projectes de circ, dansa i performance art.
 
Per poder accedir al curs hauràs de fer-te soci/sòcia de Ntlades a través d'aquest enllaç:
https://www.ntlades.cat/sec-Fes-te-soci-12644.html
Si ja formes part de Ntlades, vés directament al botó de pagar per reservar la teva plaça
 

PAGAR

 
 
Contacte
Mòbil: 623177317
ntladescursos@gmail.com
ntlades@gmail.com


[Web creada per Duma Next]