Juliol intensiu amb Jordi Solanell

INTENSIU DE MÀSTIL

Aquest mes de juny podràs realitzar un intensiu de dos dies, 6 hores amb total amb l'especialista en màstil Jordi Solanell.
El curs es farà al poliesportiu els Til·lers de Sort el dia 22 i 23 de juliol per a tots els nivells, a partir de setze anys.

Biografia:
Jordi Solanell es va formar com a pedagog a la UB, i després d'haver treballat durant diversos anys com educador social, es forma en circ amb Gente Colgada, en les disciplines de teles aèries i perxa xinesa, on després s'incorpora a l'equip de professors. 
Actualment, forma part de l'equip de coordinació de La Volta, i continua donant classes de les seves disciplines. Com artista, és cofundador de la Companyia Solca, on s'investiguen diferents possibilitats que es donen entre l'art audiovisual i la perxa xinesa, des d'un lloc performatiu, amb la seva creació A Hang Up.
Està molt interessat, en el vessant pedagògic que hi ha en el circ, des d'un lloc vocacional.

Descripció del taller:
Nivells inicial e intermedi
En el taller que es proposa es treballarà la base tècnica (figures bàsiques i transicions entre elles), seqüències ja preparades i moviments dinàmics. Es partirà de la consciència del cos respecte l'aparell i la seva comprensió física (forces d'oposició, suspensió, línies de projecció i transmissions de pes).
 

Per poder accedir al curs hauràs de fer-te soci/sòcia de Ntlades a través d'aquest enllaç:
https://www.ntlades.cat/sec-Fes-te-soci-12644.html

Si ja formes part de Ntlades, vés directament al botó de pagar per reservar la teva plaça
Data límit d'inscripció dimecres 19 de juliol.

PAGAR

 
 
Contacte
Mòbil: 623177317
ntladescursos@gmail.com
ntlades@gmail.com
[Web creada per Duma Next]